The New U

The new U

Annemieke Verhagen-Lamme

Mijn naam is Annemieke Verhagen-Lamme en sinds 1998 een ruime ervaring als fitness trainer opgebouwd. Verder ben ik allround freestyle groepslesinstructrice en verzorg nog steeds met heel veel plezier het Les Mills programma bij David Lloyd te Veldhoven. Door mijn grote interesse in het motiveren van mensen, heb ik mijn kennis uitgebreid als gewichtsconsulente (BGN) en diverse specialisaties om nog beter maatwerk te kunnen leveren. Samen werken wij aan een sterker en gezonder lichaam op een leuke en eenvoudig vol te houden manier.

160324655-2330x220Het diëten zat? Afvallen doe je zo! 

Wilt u ook afvallen door gewoon gezond te eten, of bewuster omgaan met voeding? Of heeft u een kind dat onder deskundige begeleiding een verbetering van het eetpatroon en leefstijl gaat ontwikkelen? Samen werken wij stapsgewijs aan een gezonde levenswijze met een stabiel lichaamsgewicht als resultaat.

U bent verzekerd van een professionele aanpak doordat de TheNewU aangesloten is bij de beroepsvereniging BGN en werkt volgens vastgestelde richtlijnen.

153637492300x220zonderSport en Voeding

Samen bekijken wij de verschillende aspecten van een gericht sportvoedingsadvies. Goede sportprestaties en voeding gaan hand in hand. Sterker nog. Voeding bepaalt voor een groot deel je resultaten. Of je nu recreatief sport of als professional, de juiste voedingsstoffen zijn onontbeerlijk.

Concrete en haalbare doelstellingen zijn dichterbij dan je denkt!

 

Bezoek mijn website The New U