Fysiotherapie Park Forum

logo-fysio2

Daniel Hess is de praktijkhouder en fysiotherapeut van Fysiotherapie Park Forum. In 2016 heeft hij dit nieuwe pand geopend. Daarvoor had hij zijn goedlopende praktijk aan huis in Bosrijk, een wijk die net zoals Park Forum in Meerhoven ligt. Daniel heeft specifieke interesses in het vakgebied van fysiotherapie. Zijn expertise is de behandeling van nek-, rug-, enkel- en voetklachten, sportblessures (veel affiniteit met hardlopen, schaatsen en voetbal), bedrijfszorg, looptraining en multi-complexe problematiek. Hij heeft meerdere studies afgerond: Fysiotherapie, Mulligan methode, Medical Taping, Looptherapie, Geriatrisch Fysiotherapie en Master Manueel Therapie.

SportClub Meerhoven organiseert zijn lessen op locatie bij Fysiotherapie Park Forum. De oefenzaal van Daniel Hess is maandagochtend een ware workout-vloer voor SportClub Meerhoven. De buitenlessen van SportClub Meerhoven starten vanaf de fysiotherapiepraktijk.